Live acumObservator 12
Prime Time 20:30X Factor

Mărturisirile unui fost model care a făcut amor pentru prima dată după o pauză de cinci ani: ”M-am simțit de parcă mi-aș fi pierdut virginitatea din nou!”

O prezentatoare TV și fost model din Marea Britanie a dezvăluit că a făcut amor pentru prima dată după o pauză de cinci ani și s-a simțit de parcă și-ar fi pierdut virginitatea din nou. 

Mărturisirile unui fost model care a făcut amor pentru prima dată după o pauză de cinci ani: ”M-am simțit de parcă mi-aș fi pierdut virginitatea!”

Ulrika Jonsson, o prezentatoare TV din Marea Britanie, în vârstă de 52 de ani, a dezvăluit că a întreținut relații intime cu un bărbat care a agățat-o pe Facebook. Totul s-a întâmplat la doi ani după ce a renunțat să creadă că va mai face vreodată amor.

Ba mai mult, fostul model, care a divorțat de soțul ei Brian Monet în aprilie 2019, a dezvăluit că această partidă de amor a fost prima din ultimii cinci ani și s-a simțit de parcă și-ar fi pierdut virginitatea din nou.

Mărturisirile unui fost model care a făcut amor pentru prima dată după o pauză de cinci ani: ”M-am simțit de parcă mi-aș fi pierdut virginitatea din nou!”

Face amor de cinci ori pe zi, are 46 de ani, patru copii și un corp excepțional! „Prietenii mei homosexuali m-au consiliat în acest sens şi mi-au împărtăşit secretele lor despre bărbaţi"

De asemenea, femeia, care este mama a patru copii, a mărturisit că a început să iasă cu un bărbat după ce i-a scris pe Facebook. Ea nu a vrut, însă, să-i dezvăluie identitatea.

Ulrika s-a născut în Suedia și a devenit cunoscută ca prezentatoare a rubricii meteo. Ulterior, ea a moderat emisiunea ”Gladiators”. De asemenea, a câștigat și show-ul Big Brother în 2009, cu 57 la sută dintre voturi.

Nebănuitele plăceri amoroase ale zodiilor! Ține cont de următoarele obiceiuri intime și cucerește-ți partenerul!

Ea a fost căsătorită de trei ori, cu John Turnbull, Lance Gerard-Wright și Brian Monet, dar s-a întâlnit și cu fotbalistul Stan Collymore.

Recomandari