Live acum
Prime Time 20:30Film: Eroi de Sacrificiu

Mesaje rușinoase, trimise de un profesor! Bărbatul a fost umilit în public chiar de adolescenta de care se „îndrăgostise”: „Îmi spunea că am un corp obraznic”

O adolescentă a povestit cum viața ei „a fost distrusă” de sutele de mesaje indecente primite de la directorul liceului la care învăța

Mesaje indecente, trimise de un profesor! Bărbatul a fost umilit în public chiar de adolescenta de care se „îndrăgostise”

Timp de nouă luni, contul de Instagram al unei adolescente a fost inundat de mesaje indecente ce făceau referire la corpul și virginitatea ei.

Cat Hughes, din Wales, Marea Britanie, avea 15 ani când a început să primească mesaje de la unul dintre profesorii ei, directorul liceului la care învăța.

Sătulă de sutele de mesaje cu conținut sexual, adolescenta și-a luat inima în dinți și a decis să vorbească cu presa despre coșmarul pe care îl trăiește de mai bine de nouă luni.

Totul a început în anul 2018, după o discuție banală pe holurile liceului. Profesorul, un bărbat de 47 de ani, căsătorit, i-a spus că este „foarte drăguță” și că arăta „sexy”.

Câteva zile mai târziu, Cat a început să primească mesaje pe Instagram. A rămas uimită când și-a dat seama că persoana care i le trimitea era chiar directorul școlii ei. Bărbatul îi scria zi și noapte, iar numărul mesajelor zilnice creștea.

Dacă, la început, nu se putea bănui ceva mai mult decât un flirt, în timp, situația s-a schimbat radical. Fata a recunoscut, pentru Daily Post, că inițial s-a simțit flatată de atenția pe care o primea de la o persoană pe care o considera „importantă”.

„Mesajele lui s-au schimbat după ce am împlinit 16 ani. Îmi spunea că am un corp obraznic. Vorbea despre sânii mei și despre cum ar trebui să îmi pierd virginitatea”, a povestit fata.

Mesajele veneau la orice oră din zi și din noapte. Cat se simțea terorizată. Nu știa cum să plece de la liceul la care învăța.

Adolescenta a printat toate conversațiile rușinoase și s-a dus cu ele la Poliție.

În septembrie 2019, povestea șocantă a apărut în publicația Daily Post, însă, din motive legale, numele profesorului nu a putut fi dezvăluit.

Cu toate astea, bărbatul nu și-a pierdut locul de muncă și nici nu a fost acuzat de vreo infracțiune.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro