Live acum
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Mireasa a fost umilită, la propria nuntă, de una dintre prietenele ei: „Cum a putut să facă asta? Apare în toate fotografiile!”

O mireasă și-a petrecut o bună parte din ziua nunții plângând. Nu din cauza mirelui, nu din cauza socrilor, ci din cauza uneia dintre cele mai bune prietene ale ei.

Prietena miresei a venit la nuntă îmbrăcată într-o rochie albă

Nunta ar trebuie să fie cea mai frumoasă zi din viața de cuplu a mirilor și o petrecere de pomină pentru invitați. De fapt, totul este organizat pentru ei, pentru cei aleși de mire și mireasă să le fie alături. Nu trebuie decât să vină și să se distreze. În cazul doamnelor, există o regulă nescrisă de la care nu trebuie niciodată să se abată: singura îmbrăcată într-o rochie albă trebuie să fie mireasa.

De la nuntă, la înmormântare! O simplă neînțelegere a transformat o zi fericită într-un coșmar: „A fost o greșeală. Credea că va fi găsită la timp”

O fotografie a stârnit un val de critici pe platforma Reddit. În imagine apar mai mai multe domnișoare, toate cu zâmbetul pe buze. În mijloc, așa cum te-ai aștepta în cazul unei fotografii de nuntă, o tânără îmbrăcată într-o rochie albă. Doar că domnișoara nu este mireasa! Adevărata mireasă este așezată la marginea șirului.

„Mireasa la urmă, prietena în mijloc. Nu e nici măcar domnișoara de onoare. De ce ar purta cineva o rochie albă, de dantelă, la nunta altcuiva???”, a scris persoana care a publicat fotografia.

Recomandari