Live acumiUmor
Prime Time 20:00iUmor

Momente sinistre la o înmormântare! Ce au observat martorii când au privit sicriul

Oamenii prezenți la o înmormântare au trăit momente de groază atunci când au privit filmarea și au observat o mișcare inexplicabilă în sicriu! Clipul video a ajuns pe internet și a stârnit o adevărată controversă!

O filmare de la o înmormântare a devenit virală pe internet

Totul s-a petrecut în Manado, o localitate din Indonezia, la începutul lunii mai. Rudele și persoanele apropiate au vrut să filmeze ceremonia de înmormântare, cel mai probabil pentru a avea o ultimă amintire cu cel decedat.

Totuși, în nicio secundă oamenii prezenți nu s-au așteptat să devină martorii unui incident bizar, ce i-a terifiat.

citește și: ”Să fiu al dracu', mai bine mă băgau în pârnaie! Am luat coronavirus de la o înmormântare și de la un grătar!” Pacientul zero!

Din spusele celor prezenți, pe filmarea unui om de la înmormântare se poate vedea clar momentul în care în sicriu se vede urmă de mișcare, ca și când persoana din sicriu este încă vie!

Clipul video a ajuns pe internet și a stârnit un val puternic de controverse, căci numeroși internauți au încercat să se întreacă în tot felul de explicații cu privire la cele întâmplare. Unii au zis că e vorba de vreun șoarece strecurat în sicriu, alții au considerat că omul din inteior era încă viu!

citește și: Ce se întâmplă după ce mori! Cum ajunge corpul să se transforme, în doar câteva ore

Specialiștii au elucidat acest mister și au explicat faptul că, cel mai probabil, cei prezenți la înmormântare ar fi auzit vocea celui din interior, dacă acesta nu era decedat.

Mai mult decât atât, studiile recente au demonstrat că trupurile celor decedați continuă să se miște, la multe ore de la moarte.

Recomandari