Live acumObservator 12
Prime Time 20:00Observator Sport

Monstru cu chip de mamă: Și-a sufocat doi dintre copii cu pungi de plastic și a încercat să-i omoare și pe ceilalți patru pentru a nu-i da la centru de îngrijire

Monstru cu chip de mamă: Și-a sufocat dintre copii cu pungi de plastic și a încercat să-i omoare și pe ceilalți patru pentru a nu-i da la centru de îngrijire

Și-a sufocat doi dintre copii cu pungi de plastic și a încercat să-i omoare și pe ceilalți patru pentru a nu-i da la centru de îngrijire

O mamă în vârstă de 35 de ani și rudele sale au pus pungi de plastic pe capul copiilor în vârstă de 13, respectiv 14 ani, sufocându-i, și încercând să-i omoare și pe ceilalți patru cu medicamente.

Poliția a descins acasă la Sarah Barras și la Brandon Machin (39 de ani), din Sheffield, nordul Angliei.

Cei doi fii mari, pe nume Blake și Tristan au fost găsiți întinși în dormitoarele lor, strangulați de Barras și Machin, aparent într-un efort disperat de a nu fi duși într-un centru de îngrijire.

Machin a declarat poliției că ideea a fost a femeii, zicând:” Ei trebuie să moară acum. Prefer să-i omor eu, cu mânaa mea, decât să fie luați. Eu le-am dat viață, eu le-o iau”.

Când Blake și Tristan erau morți, Barrass și Machin au încercat să înece unul dintre copiii mai mici în baie, dar a reușit cumva să se lupte și să scape.

Brandon Machin a luat parte la crime, însă Barrass a chemat poliția și a încercat să dea vina pe Machin pentru crime. La sosirea poliției, aceștia le-au spus inițial că băieții nu erau în casă, dar unul dintre copiii mici a făcut un semn care i-a condus pe polițiști la găsirea acestora.

Copiii mai mici, în ciuda vărsăturilor și a halucinațiilor care au suferit, au supraviețuit încercării de a-i ucide și s-au recuperat în terapie intensivă.

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro