Live acumChefi la cutite
Prime Time 20:25Chefi la cutite

Noul joc amoros care bagă femeile în spital. Medicii ginecologi sunt alarmați de noul trend

Medicii transmit un mesaj către toate femeile care au început să folosească periuță electrică pe post de jucărie sexuală.

Noul joc erotic al femeilor

Jocurile sexuale par să devină din ce în mai periculoase. Ultima găselniță a femeilor este periuța electrică pe post de vibrator. Medicii avertizează că acest joc pervers le poate trimite în spital.

Noua întrebuințare nonconvențională a periuței electrice a băgat în spital mai multe femei. Medicii ginecologi: „Nu mai folosiți periuțe electrice ca să vă autosatisfaceți”.

„Structura și forma periuței de dinți, indiferent de ce parte este folosită, ar putea răni, rupe sau provoca traumatisme în zona vulvală delicată, în special clitorisul, mai ales dacă se folosește unul dintre capetele de curățare mai agresive”, a mai spus medicul.

Un alt joc erotic popular în utima vreme este „Rulata Sexuală”. Acest tip de petrecere a devenit deja foarte populară în Serbia şi Spania şi presupune organizarea unei orgii la care participă şi o persoană infectată cu HIV. Miza? Să pleci de la petrecere fără să fii infectat. De asemenea, niciunul dintre invitaţi nu are voie să folosească prezervative ca să se protejeze în timpul actului sexual.

„Bogătaşii organizează astfel de petreceri riscante pentru alţi prieteni cu bani. Sunt atraşi de combinaţia de sex şi pericol, de ideea că ei ar putea fi cei care vor face sex cu persoana infectată cu HIV”, declara dansatoarea dintr-un club de noapte.

Citește și: Poți face amor în Postul Crăciunului? Ce spune Biserica Ortodoxă despre cei care nu se abțin de la acest păcat

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro