Live acumObservator 19
Prime Time 20:15Asia Express - Drumul elefantului

Nuntă distrusă de mireasă și de cavalerii de onoare. Gesturi indecente, în văzul mirelui: „N-o voi ierta niciodată!”

O mireasă a reușit să își facă de râs soțul la doar câteva minute după ceremonie. Tânăra a fost surprinsă într-o ipostază rușinoasă alături de TOȚI cavalerii de onoare.

Nuntă distrusă de mireasă și de cavalerii de onoare

Profimedia

Unele mirese sunt stresate în ziua nunții, altele...sunt cu gândul în alte părți. A fost cazul unei tinere din Statele Unite, a cărei pățanie a ajuns virală pe internet.

La doar câteva minute după ce i-a jurat iubire și devotament noului ei soț, în biserică, în fața familiei și prietenilor, femeia și-a luat domnișoarele de onoare și s-a pregătit de ședința foto. Doar că imaginile nu sunt de pus în vreun album pe care să îl arăți altora.

O mireasă și-a anulat nunta, din cauza cavalerului de onoare! Mirele a jurat că n-o va ierta niciodată: „Nu mă pot opri din plâns”

Întreaga scenă a fost văzută de mire, care a încercat să-l oprească pe fotograf înainte de a imortaliza comportamentul rușinos al femeii cu care credea că își va petrece tot restul vieții. A ajuns prea târziu.

Rușinat în fața tuturor invitaților, bărbatul și-a plănuit „răzbunarea”. În momentul în care a primit toate fotografiile făcute în timpul ceremoniei și petrecerii, a publicat pe rețelele de socializare și pe mai multe site-uri imaginile compromițătoare.

Nunta si luna de miere, anulate! Ce au găsit mirii când au ajuns acasă: „Nu mai putem face nimic. Am pierdut tot...”

Reacțiile oamenilor au fost împărțite. În timp ce unii au condamnat-o cu vehemență pe mireasă, alții au felicitat-o pentru „curaj și simțul umorului”.

Curioși? Iată cum le-a propus mireasa domnișoarelor și cavalerilor de onoare să pozeze:

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro