Live acumSerial: Fetita mea
Prime Time 20:25Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

O femeie a ajuns în stare gravă la spital, după o partidă de amor cu soțul ei. Medicii s-au luptat să o salveze: „A fost la un pas de moarte”

O noapte de pasiune s-ar fi putut transforma într-o tragedie pentru un cuplu. După ce a făcut amor cu soțul ei, femeia a ajuns de urgență la spital, în stare critică. Medicii s-au luptat să o salveze, fără să poată identifica motivul pentru care ajunsese la un pas de moarte.

Femeie la spital dupa sex

Cazul a fost publicat în American Journal of Medicine. Pacienta, a cărei identitate nu a fost dezvăluită, a ajuns la spital în șoc anafilactic, după o partidă de amor cu soțul ei.

Femeia, în vârstă de 46 de ani, a început să simtă furnicături și senzații de amorțeală la extremități la scurt timp după contactul sexual. În doar câteva ore, a ajuns la spital, în stare gravă.

Medicii au făcut tot ce au putut pentru a o salva, dar nu știau ce anume îi cauzase reacția alergică. În cele din urmă, misterul a fost elucidat. Femeia era cunoscută ca fiind alergică la penicilină, anitibiotic pe care soțul ei îl lua de câteva zile pentru a trata o endocardită infecționasă. Substanța poate ajunge în lichidul seminal, ajungând, astfel, în organismul femeii, unde a declanșat reacția.

Cu un diganostic corect, medicii au putut să o stabilizeze, iar simptomele au dispărut în aproximativ 24 de ore. Femeia a fost externată după câteva zile.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro