Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

A făcut amor de două ori pe zi, în loc să meargă la sală! Ce s-a întâmplat cu corpul ei este uimitor. „Nu mă așteptam” –  Foto

O femeie din Australia a renunțat să mai meargă la sală, ca să economisească bani, și a înlocuit antrenamentele fizice de acolo cu două partide de amor pe zi. Efectele sunt surprinzătoare, după cum susține ea.

Rutesha

Femeia, Rutesha, a spus că în afară de faptul că obișnuia să investească prea mulți bani în antrenamente fizice la sală, nu îi plăcea să se antreneze de față cu străini și detesta muzica de acolo.

Partenerului ei i s-a părut că ideea de a face amor de două ori pe zi este una excelentă. Femeia a spus că după doar 24 de ore, a și văzut primele rezultate.

„Ne-am distrat mult, iar somnul a fost cel mai bun pe care l-am avut în ultima vreme. Serotonina chiar și-a făcut efectul”, a spus femeia.

Ea a estimat că a scăpat de aproimativ 150 de calorii la fiecare jumătate de oră de amor, timp în care ea și partenerul ei au încercat lucruri noi și solicitante fizic.

La finalul experimentului ei, Rutesha a spus că viața ei s-a schimbat. Nu doar că a căpătat un corp mai tonifiat, dar a devenit și mai fericită.

Totuși, nu a fost totul numai lapte și miere. Femeia a explicat că acest experiment a fost ca o lamă cu două tăișuri.

„Dacă nu ajungi la punctul culminant, este posibil să fii frustrat. Și dacă faci amor de duă sau mai multe ori pe zi, te poți simți extenuat. Apoi, scade entuziasmul, pentru că se întâmplă prea des”, a spus ea.

Recomandari