Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Observator Sport

O femeie gardian a făcut amor de zeci de ori cu un deținut periculos. Câți ani de închisoare va primi pentru câteva minute de pasiune?

S-a îndrăgostit de unul dintre cei mai periculoși deținuți din penitenciarul în care lucra. Femeia- gardian a riscat totul pentru câteva partide de amor cu iubitul ei, dar nu credea niciodată că relația interzisă ar putea s-o coste libertatea.

O femeie gardian făcut amor de zeci de ori cu un deținut periculos

Stephanie Smithwhite, 40 de ani, a recunoscut că a făcut amor în penitenciar cu unul dintre deținuții e care îi avea în supraveghere, Curtis Warren.

Femeia, angajată ca gardian la Penitenciarul de Maximă Siguranță Frankland, din Durham, Marea Britanie, așteaptă să afle ce sentință va primi pentru relația interzisă.

Pe toată durata relației, Stephanie a acceptat să își ajute iubitul să beneficieze de tot felul de „bonusuri” ilegale în spatele gratiilor. Curtis avea telefon mobil și beneficia de ieșiri private cu gardianul.

Partidă de amor în trei, cu o judecătoare, chiar în sala de tribunal: „Nu s-a întâmplat doar o dată!”

Judecătorul va da sentința pe 7 februarie. Până atunci, Stephanie Smithwhite a fost eliberată din arest, după ce a plătit cauțiunea.

„Este un caz foarte sensibil. Avem de-a face cu un angajat care și-a încălcat un jurământ făcut societății. Inculpata a pledat vinovat, sper că este o dovadă a faptulu că realizează gravitatea acțiunilor sale. Din păcate, cred că vom avea o condamnare cu ani de închisoare”, a dezvăluit judecătorul Jonathan Carroll.

O femeie a fost la un pas de moarte, după o partidă de amor cu soțul ei. Medicii s-au luptat să o salveze: „Situația a fost dramatică”

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro