Live acum
Prime Time 20:00Film: Printesa indaratnica (SUA 2001)

O fostă ministră face furori pe internet! S-a filmat aproape goală și a transmis un mesaj dur! „Acesta este adevărul!” - FOTO

O fostă ministră adjunct din Ucraina, care și-a pierdut funcția, face furori pe internet, cu un mesaj video prin care a anunțat că este hotărâtă să lupte împotriva corupției din această țară.

O fostă ministră face furori pe internet! S-a filmat aproape goală și a transmis un mesaj dur! „Acesta este adevărul!” - FOTO

Aleksandra Klitina, în vârstă de 37 de ani, a fost demisă din funcția de ministru adjunct al infrastructurii, în noiembrie, după ce au fost publicate pe internet înregistrări audio în care ea poate fi auzită criticându-și superiorul.

Femeia a anunțat, recent, că s-a întors în politică, pentru a lupta împotriva corupției. Aleksandra Klitina și-a ales cu atenție și ținuta pentru a înregistra mesajul video – un costum de baie. Toate privirile au fost atrase de bustul ei atrăgător.

Sî Ni fie de bine! Ștefania s-a fotografiat în costum de baie, la mare, și a lăsat aproape tot la vedere! Fanii, uluiți de frumusețea ei! FOTO

„Am decis să lupt eu însămi pentru adevăr, pentru că acei idioți purtători de pantaloni sunt fără speranță. Ei cred că doar pentru că sunt bărbați li se cuvine să aibă succes și să abuzeze femei. Însă, adevărul este că femeile sunt de 100 de ori mai inteligente și mai oneste decât ei!”, a spus Aleksandra Klitina.

Fosta ministră Aleksandra Klitina a devenit, în iunie, consilierul șefului Agenției Spațiale din Ucraina, Volodymyr Usov. Ea a spus că „ajutp agenția cu parteneriatele international, donatorii și microfinanțele”.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro