Live acumFilm: Atac de Ziua Nationala
Prime Time 20:15Asia Express - Drumul elefantului

O învățătoare a făcut amor de sute de ori cu cel mai bun prieten al fiului ei: „S-a întâmplat și în locuri publice”

Era învățătoare la o școală pentru copii cu nevoi speciale. În secret, a avut o relație amoroasă cu cel mai bun prieten al fiului ei, un adolescent de 15 ani. Băiatul a dat detalii cutremurătoare polițiștilor.

O învățătoare este acuzată că a întreținut relații sexuale cu un minor

O învățătoare din Florida, Statele Unite, a fost arestată după ce polițiștii au aflat că femeia, în vârsta de 40 de ani, a întreținut relații sexuale cu un minor. Susan Weedle, care preda la o școală pentru copii cu nevoi speciale, l-ar fi sedus pe cel mai bun prieten al fiului ei, un adolescent de 15 ani. Relația interzisă a durat mai bine de un an.

„Nu vom tolera un asemenea comportament de la angajații școlii noastre. Este cea mai gravă acuzație ce i se poate aduce unui profesor. Doamna Weedle a fost concediată”, a anunțat directorul școlii în care preda femeia.

O profesoară căsătorită, mamă a doi copii, a recunoscut că a făcut amor cu mai mulți elevi de-ai săi. Unde aveau loc întâlnirile secrete

Surse din interiorul anchetei au declarat că minorul, prieten al fiului învățătoarei, s-a dus la Poliție la sfârșitul lunii noiembrie și a declarat că, de peste un an, întreține relaxii sexuale cu o femeie în vârstă de 40 de ani. Acesta a spus că au făcut amor „de sute ori, uneori și în locuri publice. Cele mai multe întâlniri avea loc în casa femeii”.

Desfigurate în bătaie, pentru că nu au vrut să facă amor cu un grup de băieți într-un autobuz. Agresorii au mărturisit tot: „Simțeam cum mi se scurgea sângele pe față”

De-a lungul relației, minoru ar fi primit mai multe cadouri de la femeie: un lanț și o brățară de aur și un telefon de ultimă generație.

Procesul va începe pe 26 decembrie 2019.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro