Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Film: Printesa indaratnica (SUA 2001)

O profesoară căsătorită a devenit mama adoptivă a unui elev cu care avea o relație amoroasă. Mesaje incendiare au scos totul la iveală

O profesoară și-a convins soțul să facă o faptă bune. Cei doi au adoptat, cu acte, un elev de-al femeii, care provenea dintr-o familie cu probleme. Însă în spatele „faptei bune” se afla un adevăr rușinos: profesoara avea o relație amoroasă cu elevul care i-a devenit fiu.

Rayna Culver

Profesoara din New Jersey, Statele Unite, nu va mai avea niciodată dreptul să predea. Rayna Culver n-o să mai lucreze cu minori, după ce s-a descoperit că a avut o relație amoroasă cu un elev în vârstă de 15 ani.

Profesoara este acuzată că a întreținut relații sexuale cu un elev de-al său, pe care l-a adoptat în anul 2016.

O învățătoare a făcut amor de sute de ori cu cel mai bun prieten al fiului ei: „S-a întâmplat și în locuri publice”

Culver a fost arestată și acuzată de relații sexuale cu un minor, hărțuire și viol. Potrivit informațiilor din dosar, profesoara l-a cunoscut pe minor în 2013, apoi i-a devenit părinte adoptiv în 2016.

Anchetatorii susțin că există probe biologice și sute de mesaje cu conținut sexual trimis de ea minorului ce îi dovedesc vinovăția.

În ciuda dovezilor, profesoara susține că este nevinovată. Avocatul ei, Robin Lord a declarat că toate acuzațiile sunt false, iar dosarul se bazează pe „mărturia falsă a unui adolescent cu probleme”.

Un bărbat din Târgu Jiu a plănuit o noapte de amor cu o puștoiacă de 18 ani. Când au ajuns în camera de hotel, toate planurile lor s-au năruit!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro