Live acumPoftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin! (r)
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin! (r)

O profesoară a făcut amor cu un elev, în clasă! Nimeni nu ar fi bănuit-o! Ce a spus minorul este incredibil

O profesoară din Statele Unite ale Americii a făcut amor cu un elev, în sala de clasă, și i-a trimis mesaje cu conținut sexual explicit.

Ilustrație.

Pe profesoara de științe Randi Chaverria, de la liceul Round Rock din Texas, nu ar fi bănuit-o nimeni de un asemenea comportament. De altfel, ea a primit premiiu pentru „profeoara anului”.

Ea a fost acuzată, însă, de un elev, că a întreținut relații intime orale cu el, în clasă, de două ori, în luna octombrie a acestui an.

Profesoara și-a dat demisia înainte ca elevul să facă acuzațiile oficial și a fost arestată. Potrivit directorului liceului, aceasta nu are voie să se întoarcă în campus pe parcursul desfășurării anchetei.

Randi Chaverria a fost desemnată profesoara anului la ciclul gimnazial, în luna mai, și a condus un proiect numit „Adoptă un copil”, în cadrul căruia elevii de liceu s-au împrietenit cu elevi mai mici și le-au oferit cadouri.

„Cel mai important obiectiv al unui profesor este acela de a ajuta la formarea viitoarelor generații, astfel încât elevii să ajungă membri de succes ai comunității noastre”, spunea profesoara la acea vreme.

În Texas, numărul relațiilor de acest fel între profesori și elevi ar fi în creștere. Au fost 442 de astfel de relații în perioada 2018-2019, în comparație cu 429, respective 302, în anii precedenți.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro