Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30X Factor

O profesoară a organizat orgii cu elevi minori. A făcut amor cu 7 în același timp și totul a fost filmat

O profesoară de 37 de ani a uitat complet că este căsătorită și a organizat orgii sexuale cu elevii săi minori. Pentru a-i ademeni le promitea note bune în schimbul fanteziilor sale bolnave.

Jaclyn Mclaren a primit doi ani de pușcarie pentru orgii cu elevii săi minori

Numele ei este Jacyln McLaren și locuiește în Canada. Profa’ de sex a fost acuzată de 42 de acte sexuale cu minori, cu vârste chiar și de 13 ani, însă a recunoscut doar șapte dintre acestea.

Asta nu este tot! Femeia a recunoscut că toate șapte s-au petrecut în același timp, în casa ei. Jacyln avea criterii de selecție aspre și după ce își alegea prada, le trimitea poze cu ea goală și le făcea promisiuni fierbinți.

Anchetatorii dezvăluit faptul că minorii au venit la ea acasă, iar femeia a abuzat de ei și le-a oferit tuturor plăceri orale în același timp.

Pentru că orgia a fost considerată o reușită nu doar de către profesoară, ci și de către elevii săi, aceștia au fimat totul și s-au lăudat pe Facebook. Acest mic detaliu a făcut ca poliția să intre pe fir și să oprească seria de amoruri în grup.

Potrivit presei internaționale: „Jaclyn Mclaren a primit doi ani de pușcarie, cu interzicerea unor drepturi. După executarea pedepsei, femeia nu mai are voie să se apropie la mai puțin de 100 de metri de orice fel de școală și va fi încadrată în cazierul judiciar, pentru tot restul vieții, la prădător sexual".

Citește și: Povestiri șocante despre un mare scandal în sport! Dezvăluirile unui mare campion: „Făceam amor pe zgură, pe iarbă și în avion”

Recomandari