Live acumObservator 23
Prime Time 20:20Asia Express - Drumul elefantului (r)

O puștoaică de 15 ani a murit în timpul unei partide de amor. Cum s-a petrecut totul

O adolescentă în vârstă de doar 15 ani a murit în timpul unei partide de amor cu iubitul ei. Din păcate, atunci când a văzut că se simte rău, acesta a fugit, în loc să cheme ambulanța. 

O puștoaică de 15 ani a murit în timpul unei partide de amor. Cum s-a petrecut totul

Alena Styukhina avea doar 15 ani. În timpul unei vacanțe în satul Zemetchino, Rusia, ea l-a cunoscut pe Artyom Dorogov și s-a îndrăgostit nebunește.

De curând, însă, cei doi și-au dat întâlnire într-un garaj. Din cauza temperaturilor scăzute, însă, el a ținut motorul mașinii pornit, iar tinerei a început să i se facă rău din cauza noxelor răspândite.

Amor în mașina de poliție! O polițistă, prinsă în timp ce se iubea cu un coleg cu 31 de ani mai în vârstă decât ea! Foto

Băiatul a încercat să iasă din mașină, însă a leșinat. Când s-a trezit, a reușit să părăsească garajul, dar pe fată a lăsat-o în mașină.

Deși a cerut ajutorul medicilor, a fost prea târziu pentru tânără, care a fost declarată moartă de paramedici.

Amor la volanul unei mașini! O cameră de filmat a surprins totul! Poliția: „Fericirea lui n-a avut viață lungă!” - VIDEO

Acum, Artymov este acuzat de omor dar și de relații intime cu un minor.

„Deși știa că are mai puțin de 16 ani, suspectul a întreținut relații cu ea. Motorul mașinii era pornit, iar ușile garajului închise. Autopsia arată că fata a murit intoxicată cu monoxid de carbon”, a precizat un purtător de cuvânt al Poliției.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro