Live acumScena Misterelor
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Gafă uriașă făcută de o senatoare! S-a dezbrăcat pe Zoom, în timpul unei videoconferințe, crezând că a închis camera. Ce a spus după ce a devenit ținta glumelor e uimitor

Gafă uriașă făcută de o senatoare în timpul unei videoconferințe ce se desfășura pe platforma Zoom. Femeia a început să se dezbrace, fără să-și dea seama că nu a închis camera. 

Gafă uriașă făcută de o senatoare! S-a dezbrăcat pe Zoom, în timpul unei videoconferințe, crezând că a închis camera. Ce a spus după ce a devenit ținta glumelor e uimitor

Martha Lucia Micher, o senatoare în vârstă de 66 de ani, din Mexic, participa la o întâlnire virtuală cu bancheri, politicieni și jurnaliști, despre efectele pandemiei COVID-19 asupra societății și economiei.

FOTO | Imagini interzise minorilor! Iubita vloggerului Colo apare GOALĂ pușcă pe internet

La un moment dat, însă, ea a început să se dezbrace, fără să realizeze că e încă online. Imediat, mai multe capturi au apărut pe internet.

Micher și-a cerut scuze după ce imaginile cu ea topless au devenit foarte populare pe rețelele de socializare și, mai mult de atât, ea a declarat că este mândră de corpul ei și că refuză să fie obiectificată, după ce a devenit ținta trolilor de pe internet.

„Sunt o femeie de 66 de ani care a alăptat patru copii, dintre care trei sunt astăzi profesioniști responsabili și sunt mândră de corpul meu”, a declarat Micher.

Un american și-a ucis tatăl pe Zoom

Această gafă nu este singulară, iar o faptă odioasă a avut loc în urmă cu câteva săptămâni, când un american de 32 de ani, din New York, și-a ucis tatăl în vârstă de 72 de ani, în timp ce acesta era într-o conferință pe Zoom cu alte 20 de persoane, scrie Agerpres.

Este prima crimă cunoscută comisă în timpul unui apel video pe această platformă, a declarat poliţia din comitatul Suffolk, de la periferia New York-ului.

Copil de 13 ani, din Mureș, filmat în timp ce omoară un câine, cu o lopată! Imaginile au stârnit revoltă pe o reţea de socializare - VIDEO

Thomas Scully-Powers şi-a înjunghiat mortal tatăl, Dwight Powers, 72 de ani, joi după amiază în oraşul Amityville, în Long Island, oraş cunoscut pentru filmul de groază lansat în 1979 care îi poartă numele.

Participanţii la întâlnirea virtuală care au fost martori la ce s-a întâmplat au sunat la numărul de urgenţă, a precizat poliţia într-un comunicat. Ce au văzut mai exact rămâne de stabilit.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro