Live acumFilm: Divergent
Prime Time 20:00Poftiti pe la noi: Poftiti la munca (r)

O tânără a fost la un pas să își anuleze nunta, din cauza rochiei de mireasă! „M-au umilit, toate prietenele mi-au spus că nu pot purta așa ceva în biserică”

Orice tânără visează la ziua nunții ei, iar în prim-plan este rochia de mireasă. Cum designerii de întrec în creații din ce în ce mai extravagante, cu prețuri pe măsură, nu toate viitoarele miresele își pot permite să arate așa cum și-ar fi dorit.

O tânără a vrut să își anuleze nunta din cauza rochiei de mireasă

Pentru că nu avea un buget prea generos pentru nuntă, o viitoare mireasă s-a gândit că un mod bun de a face economii ar fi să își cumpere rochia de la un magazin ce se găsește în toate mall-urile și care are o colecție de rochii de mireasă la prețuri cuprinse între 56 și 200 de lire sterline.

Încântată de alegerea ei, tânăra vrut să le arate prietenelor ei cum va arăta în ziua nunții. Însă reacția lor a fost departe de ce și-ar fi imaginat și a făcut-o chiar să se gândească să amâne nunta.

„Mereu mi-a fost teamă să merg în magazine și să probez rochii. Orașul în care locuiesc este plin de boutique-uri cochete pentru nunți, dar prețurile sunt uriașe. Cum bugetul meu nu era prea mare, m-am gândit să îmi comand rochia de mireasă de pe site-ul unui celebru magazin de haine”, a povestit tânăra pe un forum, fără să își dezvăluie identitatea.

Și-a încercat norocul online și a dat lovitura! A găsit un model superb, ce se încadra perfect și în buget și în dorințe.

„Eram în al nouălea cer, până le-am arătat-o prietenelor mele. S-au uitat la ea și m-au întrebat de unde am cumpărat-o. După ce au aflat, au început să facă tot felul de comentarii răutăcioase. M-au umilit, mi-au spus că nu pot purta așa ceva la nuntă. Nu știu ce să fac...”, a adăugat ea.

Cei care au dat de postarea miresei umilite de propriile prietene nu au rămas indiferenți. Postarea ei a primit zeci de comentarii încurajatoare: „Rochia este superbă și vei arăta perfect în ea, nu contează ce scrie pe etichetă. Nu mai lua în seamă comentariile răutăcioase, de cele mai multe ori se nasc din invidie.”