Live acum
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Mama, 17 ani, tatăl, 13 ani! „Nu am putut să refuz. A tot insistat să facem amor, când eu mă jucam în camera mea” - Foto

O adolescentă de 17 ani din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord ar fi făcut un copil cu un băiat în vârstă de 13 ani.

Leah Cordice

Tânăra, Leah Cordice, acum angajata unei creșe, măritată, în vârstă de 20 de ani, a făcut amor cu băiatul de 13 ani în locuința acestuia, când ea avea 17 ani și era în stare de ebrietate.

După prima lor partidă de amor, au urmat și altele – câte două în fiecare lună, pe perioada sarcinii și după sarcină.

Citește și: Ea 16, el 51! S-au căsătorit și au făcut un copil. „Am văzut în ochii ei că voia cu adevărat să se mărite cu mine!”. Foto

Soțul tinerei a crezut că tânăra a dat naștere copilului său, dar, ulterior, un test ADN a arătat că, de fapt, minorul de 13 ani este adevăratul tată.

„Nu am putut să o refuz. A tot insistat să facem amor, când eu mă jucam în camera mea”, a spus băiatul care ar fi devenit tată la 13 ani.

Citește și: Daria, fata însărcinată cu băiețelul de 10 ani A MINȚIT! El este cel lăsat-o gravidă pe fata de 13 ani!

Tânăra neagă că ar fi făcut amor cu băiatul de 13 ani, despre care a precizat că „este îndrăgostit de ea și o tachinează”. Ea susține categoric că băiatul nu este tatăl fiului ei. Ancheta în acest caz continuă.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro