Live acumFilm: Fara obligatii (SUA 2011)
Prime Time 20:00iUmor

O tânără de 22 de ani a fost ucisă în timp ce făcea amor cu un bărbat întâlnit pe Tinder. Ucigasul s-a fotografiat cu cadavrul ei

Grace Millane de 22 de ani și-a dat întâlnire pe Tinder cu un bărbat pentru o noapte de amor. Totul s-a terminat printr-o crimă oribilă. Tânărul de 27 de ani a sufocat-o până la ultima suflare și s-a fotografiat lângă cadavru, în timp ce privea filme pentru adulți.

Grace Millane a fost ucisă în timpul unei întâlniri pe Tinder. Cadavrul ei a fost îngropat lângă hotelul unde a făcut amor cu un tânăr de 27 de ani.

Anchetatorii spun că acesta a petrecut o oră cu Grace decedată pentru a se gândi cum să scape de cadavrul ei. Tânărul lipsit de remușcări și-a fotografiat victima în ipostaze indecente, a privit filme pentru adulți, apoi a îngropat victima și a mers la o altă întâlnire.

Trupul tinerei a fost găsit, după o săptămână de la dispariție, îngropat într-o pădure din apropierea hotelului unde cei doi și-au petrecut nopatea.

Ucigașul s-a apărat în fața instanței spunând că totul s-a întâmplat accidental în timpul unei partide de amor mai puternică. El susține că Grace Milane l-a rugat să o strângă de gât cât mai tare în timpul actului sexual. Avocatul acestuia îl apără spunând că s-a speriat atunci când a văzut că tânăra de 22 de ani rămăsese fără puls și a decis să șteargă orice urmă a incidentului îngropând-o.

Citește și:

Recomandari