Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Sacrificiul

A omorât-o și apoi i-a luat pielea de pe ea! Imagini brutale cu o tânără de 25 de ani au apărut pe internet

O tânără în vârstă de 25 de ani a fost ucisă cu brutalitate chiar de partenerul ei, iar apoi imagini halucinante cu aceasta au fost publicate în presă, motiv pentru care oamenii s-au arătat indignați și cer schimbarea legilor. 

Imagini cu o tânără ucisă de soțul ei, publicate pe prima pagină a unui ziar din Mexic: ”A fost vina lui Cupidon!” Fotografiile șocante au scos în stradă oamenii

Ingrid Escamilla, o tânără în vârstă de 25 de ani, din Mexic, a fost fost ucisă de iubitul ei, un bărbat de 46 de ani, care a dat dovadă de o cruzime de neimaginat, întrucât i-a îndepărtat pielea de pe trup și i-a secționat unele organe.

La locul faptei a fost găsit și un bărbat de 46 de ani, plin de pete de sânge, care a fost arestat.

Valul de revoltă a apărut, însă, imediat după ce pe internet și în presa locală au apărut imagini și înregistrări video în care apare bărbatul plin de sânge.

Și-a bătut copilul de nouă ani cu o mătură, până când l-a lăsat fără suflare. Mama ucigașă riscă acum închisoarea pe viață

Acesta a mărturisit că a înjunghiat-o pe femeie în timpul unui scandal conjugal, în timpul căruia ea l-a amenințat că-l omoară.

Primarul din Ciudad de Mexico, Claudia Sheinbaum, a spus că procurorii vor cere sentința maximă pentru individul despre care poliția spune că este soțul tinerei ucise.

Imaginile halucinante cu trupul femeii ce au fost publicate pe diferite site-uri, dar și decizia unui cotidian de a publica o imagine chiar pe prima pagină, cu titlul ”A fost vina lui Cupidon”, a stârnit revoltă printre oameni.

Astfel, oamenii au ieșit în stradă și cer o schimbare în modul în care societatea și autoritățile se raportează la violența împotriva femeilor. Președintele mexican Andrés Manuel López Obrador a criticat modul în care presa a tratat acest subiect.

„Vino, că ți-am omorât fata”. Mama Irinei, femeia ucisă de soț în fața propriilor copii, mărturii cutremurătoare despre ultimele zile din viața fiicei sale

Între timp, Procuratura din Ciudad de Mexico a deschis o investigație, în care sunt vizați funcționari publici, pentru că anchetatorii vor să afle cum au ajuns pozele respective la presă. Autoritățile se gândesc chiar să facă din distribuirea imaginilor cu victime o faptă penală.

Pentru a contracara, însă, imaginile revoltătoare cu tânăra moartă, oamenii au pornit o campanie în cadrul căreia au făcut publice imagini cu Escamilla în timp ce era în viață.