Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

O tânără s-a filmat să arate ce sexy e, dar un detaliu a dat-o de gol și toți au râs de ea! „E prea bine să fie adevărat”

O femeie a fotografiat cum arăta înainte și după o transformare la nivelul danturii, iar imaginile au făcut senzație. Totuși, unii dintre internauți au observat un detaliu care i-a lăsat mască pe mulți!

Ce detaliu i-a șocat pe amicii femeii de pe Instagram și Tik Tok

Jaqueline Alarcao a postat recent pe pagina sa de Facebook modul în care s-a transformat după ce și-a corectat, prin intermediul unor intervenții chirurgicale, un defect la dantură.

CLIP VIDEO PE TIK TOK, PĂCĂLEALĂ PENTRU MILIOANE DE OAMENI

Femeia din Brazilia a făcut senzație cu transformarea sa. A spus că a avut dinți urâți și strâmbi și că a apelat la un dentist extraordinar.

citește și: O studentă la medicină face zeci de mii de lei, doar arătându-și tălpile! Ce are atât de special

Odată ce s-a ales cu o dantură de vedetă, Jaqueline a decis să împartă povestea sa și cu amicii virtuali, pentru ca lumea să vadă că orice este posibil, atunci când îți dorești.

Ce detaliu i-a șocat pe amicii femeii de pe Instagram și Tik Tok

Totuși, în scurt timp, clipul video i-a adus femeii zeci de mii de urmăritori pe Tik Tok și Instagram, iar filmarea a devenit virală în toată lumea.

citește și: Alina Ceușan de la Asia Express e o bombă sexy! Apariție hot, filmată în camera de hotel

Au fost totuși de unii sceptici, care au „mirosit” că ceva nu este în regulă!

„E prea bine ca să fie adevărat, nu are cum să iasă o asemenea lucrare”, au comentat unii dintre internauți.

Ulterior, forțată de împrejurări, femeia din Brazilia a recunoscut că nu a avut niciodată probleme și că dinții strâmbi erau, de fapt, o proteză specială!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro