Live acumObservator 23
Prime Time 20:23Asia Express - Drumul elefantului

Olivia a pus o poză cu ea pe Facebook, dar toți au fost oripilați! Ce detaliu i-a scandalizat: „Eu mi-aș fi dat foc”

O tânără pe nume Olivia a decis să meargă în oraș cu prietenele și apoi a făcut un selfie, pe care l-a postat pe Facebook. Prietenii s-au îngrozit când au observat un detaliu complet neașteptat! Ce s-a văzut în imagine?

Ce a pățit o tânără care și-a făcut un selfie?

Olivia Nunn din Marea Britanie a decis să iasă în oraș cu prietenele și să se distreze. A consumat prea multe pahare de alcool, așa că a doua zi dimineață s-a confruntat cu o durere puternică de cap.

Îmbrăcată cu un hanorac lejer, tânăra a decis să-și facă un selfie, pentru ca toți prietenii săi de pe Facebook să afle că e într-o formă de zile mari după ce a petrecut.

Olivia a pus poza pe pagina sa de socializare și a așteptat mesajele amicilor, doar că reacția acestora a lăsat-o fără cuvinte.

Poza postată de Olivia Nunn pe Facebook

Practic, oamenii au fost de-a dreptul terifiați după ce au observat un detaliu nu tocmai plăcut în fotografia Oliviei de pe Facebook! Un păianjen uriaș se ascundea în gluga fetei, fără că aceasta să simtă!

Poza a ajuns imediat virală în toată lumea și a stârnit un val puternic de reacții în rândul internauților.

Din fericire, unii dintre prieteni au atenționat-o pe prietena lor cam mahmură de musafirul nepoftit, pentru ca fata să nu aibă parte de o sperietură de zile mari.

„Eu mi-aș fi dat foc”, a comentat unul dintre internauții care au văzut poza Oliviei Nunn.

Păianjenul ascuns în gluga tinerei

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro