Live acumTe cunosc de undeva!
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Partidă de amor în trei, cu judecătoarea, chiar în sala de tribunal: „Nu s-a întâmplat doar o dată!”

O judecătoare a fost umilită după ce detalii rușinoase ale partidelor de amor în trei avute în sala de tribunal au fost făcute publice.

Ilustrație

Acuzații în lanț împotriva unei judecătoare care a făcut amor de mai multe ori cu iubitul ei și o angajată, chiar în sala de tribunal. Femeia neagă tot.

Viața amoroasă picantă a unei judecătoare din Kentucky, SUA, este în centrul unui scandal uriaș. Dawn Gentry este acuzată, printre altele, că a făcut amor în sala de judecată cu doi angajați ai instituției, unul dintre ei fiind iubitul angajat ilegal de Gentry.

Ancheta împotriva ei a început în luna noiembrie, iar în urmă cu câteva zile, femeia a fost suspendată, cu plată, până se va ajunge la o decizie cu privire la soarta acesteia.

Amor în mașina de poliție! O polițistă, prinsă în timp ce se iubea cu un coleg cu 31 de ani mai în vârstă decât ea! Foto

Partidele de amor în trei într-o instituție publică nu sunt singure în lista acuzațiilor. Gentry și-ar fi angajat iubitul, un fost preot, și ar fi făcut viața celorlalți subalterni un iad: îi obliga să rămână peste program, fără să fie plătiți pentru ore suplimentare, și să rezolve și sarcinile de lucru ale iubitului ei, pentru ca cei doi să poată petrece cât mai mult timp împreună, fără să fie deranjați.

„A început să mă zgârie și să mă muște în timp ce făceam amor”. A ajuns în închisoare, după o partidă de amor nebun cu iubitul ei

Apărătorul judecătoarei a declarat că Gentry neagă toate acuzațiile ce i se aduc.

O decizie urmează să fie luată în următoarele zile despre viitorul femeii.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro