Live acumObservator 16
Prime Time 20:00Observator Sport

Profesoară prinsă că face amor cu elevul, în mașină! Detaliul scandalos aflat de părinții băiatului! „E traumatizat”

O profesoară de 27 de ani are mari probleme cu legea după ce s-a descoperit faptul că a întreținut relații sexuale cu unul dintre elevii săi, acasă și în parc! Un detaliu incredibil i-a scandalizat pe părinții băiatului!

O profesoară a avut o aventură cu unul dintre elevii săi

Loryn Barclay din statul american Missouri a ajuns în fața judecătorilor după ce s-a descoperit faptul că a avut o aventură de aproape șase luni cu unul dintre elevii săi, care la momentul respectiv avea 17 ani.

Profesoara a fost angajată ca profesor suplinitor și, în scurt timp, între ea și unul dintre elevi s-a născut o pasiune.

Cei doi au dezvăluit anchetatorilor faptul că au întreținut relații intime nu doar acasă la ea, ci și în locuri publice, precum parcul sau mașina aflată în parcare.

Profesoara a recunoscut că a avut o aventură cu unul dintre elevi

Totul a pornit de la un schimb de mailuri și de mesaje, care ulterior s-a transformat într-o aventură în adevăratul sens al cuvântului.

Ajunsă în fața judecătorilor, profesoara a scăpat de închisoare, fiindcă în respectivul stat american sexul este permis de la 17 ani, dacă există acordul persoanei în cauză.

Părinții au fost șocați de această decizie și au dezvăluit că băiatul „a fost traumatizat” de toată această experiență. Au fost și voci cârcotașe care au spus că profesoara arată atât de bine încât nu are cum ca un elev să iasă traumatizat din toată această întâmplare.

Loryn Barclay din statul american Missouri

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro