Live acumObservator 16
Prime Time 20:30Adela

Profeție terifiantă despre România, chiar înainte de Crăciun! „Se va întâmpla noaptea”

O profeție cumplită despre România a apărut chiar cu puțin timp înainte de Crăciun și creștinii sunt avertizați de pericolul ce ar putea să se întâmple, în curând! 

Prezicătoarea Maria Ghiorghiu, avertisment pentru români

Celebra prezicătoare Maria Ghiorghiu a publicat recent pe blogul său un nou text ce se dorește a fi o profeție cumplită despre România și despre omenire, în general. Femeia, despre care se crede că ar fi prezis inclusiv incendiul de la Club Colectiv, a dezvăluit că un cutremur va lovi noaptea.

Mai mult decât atât, profeția anunțată chiar înainte de Crăciun vorbește inclusiv despre sfârșitul lumii și despre când va avea loc Apocalipsa.

PROFEȚIE TERIFIANTĂ DESPRE ROMÂNIA

„Dragii mei,

Tot in aceasta dimineata,aud glas care spune ceva tare ingrijorator.

Glasul intreba asa:

"Un Cutremur noaptea?

Iar un altul ,spunea cu ingrijorare asa:

Profeție terifiantă despre România, chiar înainte de Crăciun! „Se va întâmpla noaptea” Prezicătoarea Maria Ghiorghiu, avertisment pentru români

Sa ne fereasca Dumnezeu !"

Clipă în care,vad cum se cutremura Pămantul in noapte spre Sud si centru.

Dragii mei,vom auzi de un Cutremur care se va produce pe timp de noapte. Stim cu totii ca, Pămantul va fi scuturat pe intreg Globul pamantesc. Am mai scris si-n alte articole despre Cutremure si Războaie care vor avea loc la sfarsitul Veacurilor. Iar acest veac 2000-2100 ,cred ca va fi ultimul pentru intreaga omenire.

Vor avea loc multe evenimente nu tocmai placute noua oamenilor,după care,va veni IISUS HRISTOS, in NOUL SĂU IERUSALIM numit ROMANIA SFANTA!”, scrie în profeția publicată de Maria Ghiorghiu pe blogul său, în data de 1 decembrie 2019.

Recomandari