Live acumSacrificiul
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Reacția emoționantă a unui băiat de nouă ani care ia ultima pastilă în lupta cu cancerul. A învins boala! - VIDEO

Steven a luat trei ani pastile pentru a învinge leucemia limfoblastică. Băiatul a reușit să învingă boala, iar mama sa a publicat în care acesta ia ultima pastilă din tratament.

Steven a învins cancerul!

https://elpais.com/

Cancerul a apărut în familia Cotter în 2016. Steven, cel mai mare fiu, în vârstă de șase ani, a fost diagnosticat cu leucemie limfoblastică, cancer format din limfocite imature, cunoscute sub numele de limfoblaste.

Este cea mai frecventă tumoră malignă, găsită în 80% din cazurile la copii. Trei ani de lupte care s-au încheiat sâmbăta trecută, 14 decembrie, când băiețelul, care locuiește în Norman (Oklahoma, SUA), și-a luat ultima pilulă pentru chimioterapie.

În videoclip vedeți mai întâi o mulțime de tablete cu pilule goale și cum micuțul privește paharul cu apă și pastilele cu suspiciune și emoție. Tatăl său îl ajută să ia medicamentele. Și, după ce reușește să înghită pastila, Steven izbucnește în lacrimi: a învins cancerul! Face un gest de victorie, și a încheiat în sfârșit tratamentul. În același timp, în imagine, puteți vedea cum fratele său aleargă prin cameră și tatăl său îl îmbrățișează.

Recomandari