Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Film: Maleficent

S-au recăsătorit la 17 ani după ce au divorțat cu scandal! O tragedie i-a adus din nou împreună! „Acum suntem siguri că vom îmbătrâni unul lângă altul”

Doi britanici care au împreună trei copii s-au recăsătorit la 17 ani după divorțul lor. O tragedie i-a adus din nou împreună și acum sunt convinși că vor îmbătrâni împreună.

S-au recăsătorit după 17 ani, în urma unei tragedii.

Britanicii Jan și Rob Shakespeare și-au spus „da” pentru cea de-a doua oară la 41 de ani de la prima lor nuntă. Nimeni nu ar fi crezut că ei vor fi din nou soț și soție.

Prima lor căsnicie a început în 1976 și s-a încheiat cu un divorț dueros, în anul 2000.

Timp de 15 ani de la divorț, cei doi nu și-au vorbit. Nici la meciurile de fotbal ale mezinului lor și nici la nunțile celor doi fii ail or.

Ce i-a adus din nou împreună? O tragedie. Jan l-a consolat pe fostul ei soț când cea de-a doua lui soție a murit răpusă de cancer ovarian.

Cei doi, acum în vârstă de 61 de ani, au considerat că viața este prea scurtă ca să se mai afle într-un conflict unul cu celălalt și că iubirea lor, care s-a înfiripat imediat ce s-au întâlnit, în adolescență, era încă vie.

„Jan a fost prima mea iubire. Vom îmbătrâni împreună, mai ales că este cert că nu îmi voi mai permite o altă nuntă sau un alt divorț”, a spus Rob Shakespeare.

„De această dată, în 2017, ne-am căsătorit mai întâi civil. Am purtat o rochie albă mare și ne-am spus «da» și în biserică. Copiii noștri, cei 11 nepoți, precum și strănepotul nostrum au fost alături de noi. A fost o ceremonie perfectă. Sunt din nou soția celui mai bun prieten al meu”, a spus și Jan.

Prima dată, cei doi s-au căsătorit în 1976, pe vremea când aveau doar 18 ani, după ce ea a rămas însărcinată, spre nemulțumirea părinților lor. Au împreună o fiică și doi fii. S-au despărțit după ce el a început să fie deranjat de programul ei încărcat de muncă.

Recomandari