Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Film: Jaf in stil italian

Se credea Iisus și era convins că iubita lui era „întruchiparea răului pe pământ”. A ucis-o într-un mod înfiorător: „O să fii exact ca Eva!”

Era convins că era Iisus și că iubita lui era „întruchiparea răului pe pământ”. A decis că trebuie să salveze omenirea, ucigând-o pe tânăra fără apărare: „O să fii exact ca Eva!”

Se credea Iisus și era convins că iubita lui era „întruchiparea răului pe pământ”. A ucis-o într-un mod înfiorător: „O să fii exact ca Eva!”

Un tânăr care se credea Iisus și-a ucis iubita într-un mod înfiorător. Caitlin O’Brien, 31 de ani, era în convalescență, în urma unei operații pe creier.

Amețit de droguri și alcool, iubitul ei, Shea Dylan Sturt, era convins că O’Brien era, de fapt, Eva și era controlată de diavol. A forțat-o să mănânce un măr ca să fie „ca Eva din Biblie” și a omorât-o, punându-i o pernă peste față.

După ce a fost sigur că tânăra nu mai sufla, Sturt și-a făcut un duș, s-a schimbat, a pus un card de cumpărături pe pieptul victimei și a sunat la Poliție.

„Cred că trebuie să vină cineva aici. Mi-am omorât iubita”, a anunțat Sturt, fără nicio urmă de regret.

Marina a rămas însărcinată cu fiul ei vitreg! Femeia îl crește pe Vlad de când avea șapte ani: „Nu ne mai ascundem!”

Tânărul le-a spus polițiștilor că el este Iisus, Caitlin era Eva și era controlată de diavol, iar toți vecinii lor erau sataniști.

Când a aflat că va fi arestat pentru crimă, Sturt a avut un singur cuvânt de spus: „Cool”.

A cerut ajutor, cu 36 de ore înainte de fie ucisă

În timpul procesului, detalii înfiorătoare au ieșit la iveală despre ultimele ore din viața lui Caitlin. Tânăra, care lucra ca asistentă medicala într-un spital din Melbourne, Australia, îi mărturisise unei prietene că îi era teamă că iubitul ei ar putea să o ucidă. Se întâmpla cu 36 de ore înainte ca Sturt să sune la Poliție.

Caitlin nu a avut nicio șansă în fața agresorului. Era imobilizată la pat, după ce suferise o operație pe creier.

Cumplit! Ce se întâmplă acum cu fetița de 13 ani care susține că a rămas însărcinată cu un băiat de 10 ani: „Sunt îngrozită”

„Pe toată durata relației, în special în ultimii ani, consumul de droguri al inculaptului a fost o problemă reală. Domnul Strurt se convinsese că era Iisus, iar victima, întruchiparea răului pe pământ.

În realitate, era obsedat de ideea că domnișoara O’Brien l-ar putea părăsi. De-asta a ucis-o”, a spus procurorul Andrew Carroll.

Shea Dylan Sturt a fost condamnat la 22 de ani pentru crimă.

Recomandari