Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Și-a dorit sânii perfecți, dar era să-și piardă viața din cauza lor: „Credeam că o să mor, dar nimeni nu mă lua în seamă”

Visa la sânii perfecți. Și-a făcut curaj și s-a dus să își facă o operație de augmentare mamară. A crezut că totul a mers perfect. LA scurt timp după, primele probleme au început să apară. Implora să fie ajutată, dar nimeni nu o credea! Ce se întâmplase, de fapt?

Malene El Rafaey

Un fotomodel celebru în Marea Britanie a fost la un pas de moarte după ce obținuse, în sfârșit, bustul pe care și-l dorea. Malene El Rafaey și-a câștigat faima în urma aparițiilor sexy în revistele pentru bărbați.

Când a împlinit 25 de ani, Malene a ajuns pe masa de operație a unui medic estetician pentru a-și mări sânii.

Rezultatul operației a fost spectaculos. Tânăra își adora noile forme, iar cariera ei a înflorit. Doar că, la scurt timp după intervenție, au început să apară primele semne de boală. Nu a vrut să le ia în seamă, a făcut tot ce a putut pentru a ignora semnalele de alarmă pe care corpul i le trimitea.

Șase ani mai târziu, Malene avea o listă întreagă de probleme medicale.

„Nu mă puteam da jos din pat dimineața. Nu mai puteam lucra. Aveam o stare continuă de somnolență. Aveam corpul plin de iritații, apăreau de la orice: creme, gel de dusș, pâine...Ajunsesem într-un punct în care nu mă mai atingeam de mâncare, de teamă.

Credeam că o să mor, că ceva cumplit se întâmplă cu mine, dar nimeni nu mă lua în seamă”, a povestit Malene.

Și-a dorit sânii perfecți, dar era să-și piardă viața din cauza lor: „Credeam că o să mor, dar nimeni nu mă lua în seamă” Malene, înainte și după operația de scoatere a implanturilor mamare

În cele din urmă, Malene a aflat că suferea de boala implanturilor mamare. Aceasta se manifestă printr-o gamă largă de simptome: oboseală, angină pectorală, căderea părului, migrene, frisoane, sensibilitate la lumină, durere cronică sau tulburări de somn.

Însă mulți din comunitatea medicală nu sunt convinși că boala implantului mamar este reală.

„Orice medic chirurg v-ar spune că și dacă boala ar fi fost provocată de siliconul din care sunt făcute implanturile mamare, simptomele nu ar dispărea brusc, odată cu scoaterea acestora. Situația este cel puțin bizară”, a aexplicat medicul estetician Graeme Perks.

Convinsă că sânii pe care și-a i-a dorit atât de mult erau cauza stării sale de rău, Malene a decis să renunțe la implanturi. Nu și-a regretat nicio secundă decizia.

„Durerile au dispărut, iritațiile au dispărut. Nu-mi mai pasă ce mărime au sânii mei aum, sunt fericită că sunt sănătoasă. În fond, asta își dorește toată lumea, să fie mulțumită în propria piele”, a adăugat Malene.

Recomandari