Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

S-a trezit fericită, de ziua ei, și-a ridicat în brațe fetița de un an și a suferit șocul vieții ei! Medicii: „Nu știm cum s-a întâmplat asta!” – FOTO

O femeie din Australia s-a trezit fericită, de ziua ei de naștere, și și-a ridicat în brațe fiica de un an, dar a suferit un șoc imens. Copila a murit, brusc, fără să fi avut probleme de sănătate.

S-a trezit fericită, de ziua ei, și-a ridicat în brațe fetița de un an și a suferit șocul vieții ei! Medicii sunt șocați! „Nu știm cum s-a întâmplat asta!” – FOTO

Femeia, Elle Wilkinson, în vârstă de 30 de ani, și-a găsit cel mai mic copil, Lola, cu fața în jos, fără viață, în pătuțul ei, pe 17 iunie, în suburbia australiană Caringbah.

Tânăra și-a ridicat copila, fără să știe că ea nu mai era în viață. Copilul ei mai mare, Ruben, în vârstă de opt ani, a fugit după ajutor. Câțiva vecini au încercat în zadar să o readucă la viață pe Lola, acordându-i primul ajutor.

Înainte de a muri brusc, în pătuțul ei, fetița nu a dat nici un semn că ar avea vreo problemă de sănătate. În ultima ei zi de viață, a fost într-un parc alături de mama și fratele ei.

S-a trezit fericită, de ziua ei, și-a ridicat în brațe fetița de un an și a suferit șocul vieții ei! Medicii: „Nu știm cum s-a întâmplat asta!” – FOTO

„Era fericită și sănătoasă și alerga prin parc”, a spus o prietenă a familiei, precizând că mama fetiței este în continuare extrem de tulburată și nu poate vorbi.

Citește și: Un copil de 10 ani a murit, după ce a fost lovit de o motocicletă, în Bucureşti! Atenție, imagini greu de privit! Foto

Medicii legiști încearcă să descopere cauza morții fetiței, care s-a stins cu 12 zile înainte de a împlini doi ani.

Băiatul de opt ani a rămas în grija tatălui său, iar mama lui s-a cazat la un hotel, alături de o prietenă, spunând că are nevoie să își schimbe locuința, pentru a o putea lua de la capăt.

O campanie de strângere de fonduri online a fost demarată pentru ea, cu scopul de a strânge 20.000 de dolari.

Recomandari