Live acumXtra Night Show
Prime Time 20:00Film: Asasin american

Și-a găsit iubita în pat cu un alt bărbat. Reacția amantului l-a lăsat fără replică: „Nu știu ce credea că o să-i fac”

A vrut să îi facă o surpriză iubitei sale, dar el a fost cel surprins! Când a ajuns acasă, un tânăr și-a găsit partenera, aproape dezbrăcată, în pat cu un alt bărbat.

Și-a găsit iubita în pat cu un alt bărbat. Reacția amantului l-a lăsat fără replică

Un tânăr înșelat de iubită și-a scris durerea pe un forum dedicat persoanelor cu probleme în cuplu. Acesta a povestit cum, vrând să îi facă o surpriză femeii pe care o iubea, a plecat mai repede de la serviciu.

„Eu am 23 de ani, iubita mea, 24. I-a plăcut mereu să flirteze cu toți bărbații din jurul ei, uneori o făcea și în prezența mea. Am crezut că e felul ei de a îmi capta atenția, că era o joacă. Nu m-am gândit nicio clipă că m-ar putea trăda”, a scris el.

Într-o după-amiază de vineri, a plecat cu câteva ore mai repede de la serviciu. Când a ajuns acasă, a văzut ceva ce nu și-ar fi dorit niciodată. Iubita lui, aproape dezbrăcată, era în pat cu străin.

„Am început să urlu când i-am văzut. Tipul s-a uitat fix în ochii mei, apoi a sărit din pat și a luat-o la fugă. Am gonit după el. În fața blocului, nu știu de unde l-a scos, m-a înjunghiat cu un cuțit și s-a făcut nevăzut.”

Spre norocul lui, tăietura nu a fost foarte adâncă. A reușit să se întoarcă în apartament și a chemat o ambulanță.

„Pe drum spre spital, iubita mea era isterică. Plângea și îmi jura că nu a greșit cu nimic, că situația nu era ceea ce părea. Doar că ea era doar în lenjerie intimă, iar el era aproape dezbrăcat. Nu știu ce să fac, dacă să o iert sau nu...”, și-a încheiat el postarea.