Live acumAsia Express - Drumul Comorilor
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Și-a surprins soțul cu fotografii indecente, dar un detaliu din imagini a adus-o în prag de divorț! „M-am enervat”

O femeie și-a surprins soțul cu un album plin cu fotografii „fierbinți” pentru el, dar bărbatul a observat un detaliu ce a înclinat balanța mai degrabă spre un divorț decât spre o căsnicie fericită.

Ilustrație.

Bărbatul, care nu și-a dezvăluit identitatea, a publicat întreaga poveste pe internet și a stârnit un val de critici împotriva lui, mai mulți internauți numindu-l „obsedat de control” și „nesigur în relația cu soția lui”.

El a povestit că a fost destul de entuziasmat atunci când partenera lui i-a spus că are o surpriză pentru el și apoi i-a dat acest album plin de nuduri ale ei. „Era plin cu fotografii fantastice cu ea”, a spus el.

Însă, la scurt timp, bărbatul și-a dat seama de un detaliu pe care până atunci l-a omis. I-a pus soției lui o întrebare simplă.

„N-am fost mulțumit când mi-a spus că nu și-a făcut singură fotografiile și că nu a apelat la ajutorul unei femei, ci la al unui bărbat. M-am enervat că nici măcar nu a vorbit cu mine despre asta. Pur și simplu a pozat seducător în fața unui alt bărbat”, a povestit el.

„Ea mi-a spus că ar trebui să fiu fericit și că mă port ca un nenorocit. I-am repetat că îmi plac fotografiile, dar că mă deranjează că i le-a făcut un alt bărbat. S-a supărat și a ieșit la alergat”, a adăugat bărbatul.

Bărbatul a fost criticat și i s-a recomandat să nu mai încerce să își controleze soția atât de mult. Alții, însă, i-au luat apărarea.