Live acumMireasa
Prime Time 20:00Observator Sport

Situație halucinantă: 18 minore au rămas însărcinate în același timp. Explicația fetelor i-a șocat pe părinți

Într-un liceu din SUA, situat într-o zonă rurală, 18 fete de doar 16 ani au rămas gravide în același timp. Părinții fetelor minore s-au declarat isterizați de faptul că totul s-a petrecut sub nasul profesorilor acestora.

The Gloucester 18

Cazul este unul care a zguduit presa în 2008, fiind denumit „Glouchester 18”. Situația lor ciudată a făcut subiectul unui documentar, dar și al unui film.

În vara anului 2008, directorul al liceului a vorbit cu un reporter despre un pact pe care 18 fete l-au făcut și prin care își promiteau să rămână însărcinate în acelși timp. Dacă în Massachusetts, în mod normal se nășteau pe an trei sau patru copii, de această dată 18 fete au devenit mame. Reporterii din întreaga lume au inundat Massachusetts, transformând orașul în centrul unui scandal jenant.

Brianne Mackey este una dintre acele 18 minore și avea doar 16 ani când i-a dat naștere primului copil. Ea spune că nu mai este cu tatăl primului copil și că totul s-a schimbat odată ce a devenit mamă. Acum are doi copii și e fericită cu noul ei soț.

Documentarul „The Gloucester 18” a apărut în 2013

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro