Live acumFilm: Homefront: Orasul fara legi
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

Șocant! O minoră a fost agresată sexual de către șase bărbați! Un profesor, un polițist, un ginecolog și un avocat se află pe lista suspecților

O adolescentă a fost agresată sexual de către șase persoane diferite, profesorul din liceul la care învăța, polițiștul la care l-a reclamat, la ginecologul unde a mers pentru avort, de către avocat și o altă persoană.

Cei șase suspecți sunt acuzați de "abuzuri sexuale" dar și de "abuz de putere".

Tânăra avea 16 ani la momentul producerii faptelor și a fost agresată timp de doi ani, în 2017 și 2018. Aceasta era într-o relație cu profesorul său, iar acesta i-a promis că se vor căsători. Însă, minora a descoperit faptul că acesta avea soție și copil, așa că a mers la poliție pentru a-l reclama.

Polițistul la care tânăra l-a denunțat a amenințat-o că le va povesti părinților despre relația sa cu bărbatul căsătorit dacă nu se va întâlni cu el într-un hotel, de patru ori pe săptămână, de-a lungul anului 2018.

În momentul în care a rămas însărcinată, polițistul a dus-o pe minoră la medic, unde a obligat-o să avorteze. Însă, atât ginecologul care trebuie să o îngrijească, cât și avocații care ar fi trebuit să o apere au abuzat-o sexual.

Recomandari