Live acumFilm: Fara obligatii (SUA 2011)
Prime Time 20:00iUmor

Soț și soție plus încă o femeie = LOVE! „Ne-a picat cu tronc. O găsim foarte atrăgătoare. Am avut o noapte plină de pasiune și a rămas cu noi” - FOTO

Un soț și o soție din Statele Unite ale Americii au invitat o altă femeie să se alăture relației lor, după ce au cunoscut-o la un curs de yoga și s-au simțit atrași de ea.

Abbey Quincena, Samela și Patrick.

Soția, artistă, a povestit că și-a convins soțul să o primească pe cea de-a doua femeie în mariajul lor, în urma unui sărut „fierbinte”, între el și această femeie.

„Am vrut să îl sărut, dar, în același timp, știam că are o soție și mă simțeam foarte vinovată, L-am împins și am fugit către ea. I-am spus că soțul ei tocmai m-a sărutat. Ea m-a întrebat dacă mi-a plăcut”, a povestit cea de-a doua femeie, Abbey.

Atracția dintre Patrick, în vârstă de 31 de ani, și Samela, în vârstă de 29 de ani, a fost instantanee, când s-au cunoscut, în anul 2009, la Universitatea din Connecticut. La opt ani de la prima lor întâlnire, cei doi s-au căsătorit.

Cei doi au avut întotdeauna un mariaj nonconformist și au făcut amor alături de alte cupluri.

Deși nu căutau o persoană care să rămână pentru totdeauna în relația lor, când au cunoscut-o pe Abbey Quincena, în vârstă de 26 de ani, Patrick și Samela au fost loviți de Cupidon. Amândoi. Relația lor a dus repede la o noapte de pasiune în trei, iar Abbey a devenit iubita lor.

„Amândoi o găsim pe Abbey atrăgătoare. Nu căutam o a treia persoană, dar s-a întâmplat totul natural, de la sine. Am discutat dacă ar trebui sau nu să o invităm. Apoi, de ziua ei, Patrick a sărutat-o, ca să vedem ce se întâmplă. Abbey a acceptat. Am mers împreună pe plajă să privim apusul. Apoi, i-am făcut o baie, am sărutat-o din cap până-n picioare și am făcut-o să se simtă confortabil. Am aprins lumânări, pentru o atmosferă romantică. A fost mai mult decât amor”, a povestit Samela.

La doar patru luni de relație în trei, Abbey s-a mutat cu Patrick, un pictor, și Samela, care se ocupă cu ilustrații, precum și cu labradorul lor.

„Am fost intimidant să intru într-o relație cu doi oameni căsătoriți. Între ei există iubire adevărată, cosmică. Acum, după vreo opt luni, mă simt în largul meu. Este o relație interesantă – sunt eu cu Patrick, iubită și iubit, eu cu Sam, iubită și iubită, și sunt Patrick și Sam, soț și soție”, a spus și Abbey.

În prezent, cei trei își fac planuri pentru o ceremonie pein care să își declare iubirea unul față de altul.

Recomandari