Live acum
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul comorilor

Soția, răzbunare colosală pe soțul infidel, în public! „Le-am spus copiilor ce ai făcut în patul nostru și nu te mai iubesc”. Foto

O soție a pus la cale o răzbunare colosală pe soțul infidel, în public. O fotografie cu modul ei de a-l umili pe bărbat în public a fost publicată pe internet.

Răzbunarea soției trădate.

După ce a aflat că soțul ei o înșală și nu oriunde, ci chiar în patul lor conjugal, soția trădată nu a mai stat pe gânduri. S-a răzbunat astfel încât să afle toată lumea ce a făcut bărbatul.

Soția înșelată a scos salteaua de pe patul conjugal și a scris pe ea un mesaj dur, cu roșu.

„Am schimbat încuietorile. Ia patul psta și du-l în casa amantei tale! Nemernicule! Divorțez! Le-am spus copiilor ce ai făcut în patul nostru, iar ei nu te mai iubesc”, a scris soția înșelată pe salteaua pe care soțul infidel ar fi comis grava greșeală.

Un trecător a văzut salteaua, a fotografiat-o și a publicat imaginea pe internet, generând comentarii împărțite – unele susținând gestul soției trădate, celelalte luându-i apărarea bărbatului infidel.

Locul în care a avut loc colosala răzbunare și identitatea soției trădate ori cea a soțului infidel nu au fost dezvăluite.

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro