Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:50Observator Special

VIDEO | Upss, s-a văzut! Soţia unui jurnalist apare dezbrăcată la televizor în timp ce bărbatul face LIVE! "Toată lumea a văzut!"

Soția unui jurnalist din Brazilia a fost protagonista unui moment jenant la televizor. Jurnalistul tocmai lua un interviu unui fost candidat la președinția țării, live, într-un apel video pe internet. Iar femeia, abia ieșită din duș, a recut apropae dezbrăcată prin fața camerei

Upss, s-a văzut! Soţia unui jurnalist apare dezbrăcată la televizor în timp ce bărbatul făcea LIVE! "Toată lumea a văzut!"

Cei doi s-au amuzat copios pe baza întâmplării. "Cineva tocami a trecut dezbrăcat pe acolo! Toată lumea a văzut!".

Momentul a fost ironizat cu scopul de a trece rapid peste întâmplarea jenantă. Femeia nu s-a gandit niciodată ca ar putea fi vazută dacă trece "tip-til" pe lângă soțul ei care își făcea munca.

Prezentatoarea căreia i-a căzut dintele în direct la TV

O întâmplare jenantă a avut loc în timpul unei transmisiuni în direct al unui jurnal de știri din Ucraina. Prezentatoarei i-a căzut un dinte chiar în timp ce citea știrile. În momentul în care a simțit cum dinele din față îi pică, aceasta a dus mâna la gură și l-a scos imediat continuând să prezinte informația.

VIDEO | Upss, s-a văzut! Soţia unui jurnalist apare dezbrăcată la televizor în timp ce bărbatul face LIVE! "Toată lumea a văzut!"

O emisiune ucraineană a șocat presa locală cu o întâmplare cât se poate de neprevăzută. Prezentatoarea a avut un accident jenant în timpul transmisiunii în direct, însă, dând dovadă de un profesionalism extraordinar, aceasta nu s-a pecipitata și a continuat să citească rândurile ca și când nimic nu i s-a întâmplat în acel moment.

Un prieten a remarcat faptul că atitudinea ei a fost una mai mult decât profesionistă: "Ai reacționat ca și când ți-ar cădea dinții în fiecare zi"

Marichka Padalko are o experiență de 20 de ani ca prezentatoare, iar această întâmplare a fost vârful carierei sale. Aceasta susține că este una dintre acele experinețe la care nu s-ar fi așteptata niciodată în viață și pentru care nu s-a pregătit să-i facă față, dar a reușit!

Momentul când îi cade dintele -----------> AICI

Recomandari