Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Tineri filmați când abuzează o fată, în club! Ce au surprins camerele de supravegere | VIDEO

Doi tineri au fost filmați într-un club la scurt timp după ce au violat o tânără într-un club, la scurt timp după ce au cunoscut-o și au dansat cu ea! Imaginile au ajuns pe internet și au devenit virale în toată lumea.

O tânără a fost violată în club, la Londra

Lorenzo Costanzo de 26 de ani și Ferdinando Orlando de 25 de ani se aflau într-un club de noapte din Londra (Marea Britanie) atunci când au intrat în vorbă cu o tânără de 23 de ani, care consumase o cantitate generoasă de băuturi alcoolice.

Cei doi au profitat de starea vulnerabilă în care se afla tânăra și, după doar opt minute, au dus-o într-o încăpere separată a clubului și au violat-o.

Camerele de supraveghere au surprins momentul în care cei doi, după viol, au revneit în club și s-au felicitat pentru „victorie”, lăsând-o pe tânără în agonie, în toaleta localului.

Cei doi au fost ulterior arestați și acuzați de viol, primind fiecare câte șapte ani și jumătate de închisoare pentru faptele comise.

Incidentul surprins de camerele de supraveghere din club au ajuns pe internet și au devenit virale în toată lumea, stârnind un puternic val de reacții din partea internauților.

Recomandari