Live acumObservator de weekend
Prime Time 20:50Observator Special

„Nu voi mai fi fericit niciodată!”. Un copil, scrisoare de Crăciun sfâșietoare, pentru mama lui care a murit. Ce i-a scris te va face să plângi

Un băiat în vârstă de opt ani din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord a scris o scrisoare sfâșietoare pentru mama lui care a murit, la sfatul unui psiholog.

Ilustrație.

Băiatul, Harry, din Netherton, a rămas fără mamă, după ce femeia care i-a dat viață, Kerrie, a murit în luna martie, la doar 34 de ani, în urma unui accident vascular cerebral.

Copilul a lăsat scrisoarea pe o bancă dintr-un parc înainte ca aceasta să fie publicată pe internet.

„Mi s-a cerut să scriu o scrisoare pentru cineva drag. Am vrut să scriu pentru mama mea, deși a murit în luna martie. Poate că scrisoarea mea își va găsi drumul către Rai”, scrie pe plicul în care Harry a lăsat scrisoarea.

Băiatul i-a scris mamei lui despre succesul său la fotbal, la școală, dar și despre cât de mult îi lipsesc cinele de duminică alături de ea.

„Uneori vorbesc cu tine noaptea, chiar dacă tu nu-mi vorbești niciodată înapoi. Aș fi vrut să îmi răspunzi. Dacă te-ai întoarce, aș mânca întreaga porție de broccoli și varză de Bruxelles, mi-aș face curat în cameră și te-aș ajuta la tot. Încă mai plâng în fiecare zi, dar nu mai spun nimănui”, a scris copilul, în scrisoare.

Tatăl lui a spus că fiul lui îi dă și lui putere să meargă înainte, văzându-l cum încearcă din răsputeri să fie curajos și să lupte cu durerea provocată de moartea mamei lui.

Recomandari