Live acumAsia Express - Drumul Comorilor
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Și-a găsit fiul fără suflare, după ce îi spusese, cu câteva minute înainte, că se simte obosit: „Era ars pe mâini și brațe”

Un gest banal, pe care milioane de oameni îl fac, i-a adus moartea. Un tânăr a murit cu telefonul mobil în mână.

Un tânăr a murit electrocutat de telefonul mobil

Daily Mail

O mamă și-a găsit fiul în pat, fără suflare, la câteva minute după ce îi spusese că se duce să se întindă puțin, fiind foarte obosit. Femeia a avut nevoie de ajutorul lui, așa că l-a strigat. Cum nu a primit niciun răspuns, iar din camera lui nu se auzea niciun sunet, femeia a mers să vadă ce se întâmplase.

„Venisem în vizită, dar și-a petrecut toată seara în camera lui. Când l-am strigat să mă ajute să fac curat prin casă, nu a răspuns. Atunci m-am dus în camera lui. Am fost îngrijorată, m-am gândit că poate i s-a făcut rău”, a povestit mama lui.

O învățătoare a făcut amor de sute de ori cu cel mai bun prieten al fiului ei: „S-a întâmplat și în locuri publice”

L-a găsit întins pe pat, cu o mână pe telefonul mobil. Crezând că doarme, a încercat să-l trezească. Tânărul avea mâinile pline de arsuri. Când și-a dat seama ce se întâmplase, la sunat imediat după ajutor.

Medicii și anchetatorii de la Serviciul de urgență Chonburi, Thailanda, au declarat decesul tânărului la fața locului.

Din primele indicii, Kittisak Moonkitti, 28 de ani, a murit electrocutat, în timp ce se juca pe telefonul mobil lăsat la încărcat.

„Tată, m-a ars cu țigara pe față!” Și-a omorât ginerele, în fața polițiștilor, ca pedeapsă pentru felul în care i-a chinuit fiica. Decizia judecătorilor, explozivă

„Paramedicii care au răspuns apelului au găsit urme de arsuri pe mâinile și brațele decedatului, ceea ce ne face să credem că moartea a survenid prin electrocutare, de la telefonul mobil lăsat la încărcat. Medicul legist va fi cel care va stabili o cauză oficială a morții”, a declarat căpitanul Issara Arokha.