Live acumChefi la Cutite (r)
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Valeria a cheltuit o avere pe operații estetice, doar ca să devină o „Barbie reală”, dar acum s-a răzgândit!

S-a născut într-un orășel mic din Moldova. Dar viitorul ei a dus-o departe de viața de la sat. Valeria a devenit faimoasă în întrega lume ca „Barbie reală”. A cheltuit o avere pentru a arăta așa, dar acum spune că își regretă toate alegerile!

Valeria, păpușa „Barbie reală”

„Barbie reală”, originară din Moldova, a devenit faimoasă datorită fizicului ei care aduce izbitor de mult cu a celei mai cunoscute păpuşi din lume: picioare lungi, talie îngustă, ochii mari şi albaştri. Valeria Lukyanova a devenit o copie a celebrei păpuși îndrăgite de toate fetele, iar pentru a-i reuși acest lucru, Valeria a recurs la chirurgia plastică.

Doar că, după ce și-a petrecut ani buni preocupată zi și noapte de transformarea în idolul ei de plastic, Valeria și-a dat seama că își regretă alegerile și actualul stil de viață. Nu mai vrea să fie privită ca un obiect, s-a săturat de sutele de mesaje zilnice primite de la bărbați pe care nu îi cunoaște.

Să nu credeți că „Barbie reală” a suferit vreo decepție în dragoste! Valeria este căsătorită, de când avea 16 ani, cu prima ei iubire, Dimitri Shkrabov, un om de afaceri de succes din Ucraina.

Este mamă, dar toți banii îi dă pe operații estetice. A cheltuit 300 de mii de euro ca să devină prima „păpușă Barbie vampir” din țară: „M-am ascuns timp de 20 de ani”

Insistă că este „90 la sută naturală”

Valeria a susținut dintotdeauna că aspectul ei fizic este cât se poate de natural. Mă rog, în afară de sânii măriți cu ajutorul unui chirurg plastician. În rest, spune ea, corpul ei perfect este rezultatul exercițiilor și dietei sănătoase.

Doar că a venit momentul în care își dorește să fie văzută mai mult decât o „păpușă Barbie reală”.

„Cel mai frumos bărbat din lume” a dezvăluit că a devenit femeie: „Arătam ca un Ken, dar mereu m-am simțit ca o Barbie”

„Mi se pare amuzant și trist, în același timp, că sunt cunoscută în întreaga lume ca Barbie. Așa se poartă oamenii cu mine oriunde aș merge, de parcă aș fi făcută din plastic”, a spus tânăra.

„Barbie reală” este fondatoarea și liderul spiritual al unei școli numite „Biserica Unității Eterne” și este pe cale să obțină a treia diplomă universitară.

Recomandari