Antena Căutare

Acum și-a găsit prințul! Uite cu cine s-a iubit Andreea Mantea înainte de Cristian Mitrea!

Andreea Mantea și-a găsit, în sfârșit, iubirea. Însă, până la Cristian Mitrea, vedeta a avut parte de numeroase povești spumoase de iubire.

Andreea Mantea și-a găsit, în sfârșit, iubirea. Însă, până la Cristian Mitrea, vedeta a avut parte de numeroase povești spumoase de iubire.

În septembrie 2008, voluptoasa brunetă a avut parte de trei săptămâni de iubire cu Liviu Moreanu, fostul iubit al Annei Lesko. Relația vedetei cu Liviu nu a durat prea mult, timp în care cei doi au ieșit în oraș de doar trei ori. Vorba aceea, ce e mult strică...

Tot în 2008, Andreea Mantea este surprinsă în compania unui nou iubit. Nimeni altul decât Bogdan Ivanov. Vă sună cunoscut numele? Ei bine, tânărul a împărțit același pat multă vreme cu și cu Ilinca Vandici. Dacă a fost ceva serios între Bogdan și Andreea, nu știm. Cert este că au fost surprinși împreună de câtre paparazzi de mai multe ori.

În 2009, intra în peisaj Andrei Țârdea. Băiat frumos, dar ușor însurat. Andreea și Andrei s-au iubit vreme de un an.

Iulian Moga a fost un alt iubit de-al Andreei Mantea. Cei doi s-au despărțit totuși repede, deoarece Iulian ar fi călcat strâmb.

În 2010, are o scurtă idilă cu afaceristul Rami Adamescu. Nu durează mult, pentru că în peisaj apare Nasser, patronul unui restaurant de lux din Capitală. Au mai urmat câteva fețe mai puțin cunoscute, până în 2013, când Ștefan Stan a apărut în viața ei. Chiar a cerut-o în căsătorie. Însă, relația lor s-a rupt după ce el a înșelat-o.

Vezi VIDEO pe antenastars.ro!

Face asta în fiecare vacanță! Andreea Mantea are o pasiune mai puțin obișnuită!... Mare dragoste pe capul lor! Uite cum se alintă Andreea Mantea și Cristian Mitrea!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x