Antena Căutare

Andreea Mantea, impresionată de lacrimile pretendentului său

Frumoasa burlăciţă este la jumătatea drumului în căutarea bărbatului alături de care să meargă la altar. Pentru asta, Andreea Mantea le pregăteşte fel de fel de surprize concurenţilor care au venit în cel mai incitant reality show ca să-i cucerească inima.

Frumoasa burlăciţă este la jumătatea drumului în căutarea bărbatului alături de care să meargă la altar. Pentru asta, Andreea Mantea le pregăteşte fel de fel de surprize concurenţilor care au venit în cel mai incitant reality show ca să-i cucerească inima.

Sorin, unul dintre pretendenţii burlăciţei, a avut parte de o întâlnire romantică alături de ea. Andreea l-a luat cu maşina din faţa casei şi au plecat spre una dintre cele mai frumoase locuri din Los Angeles, Hollywood Boulevad, urmând ca seara să se termine cu o cină romantică la unul dintre cele mai luxoase restaurante din oraş.

Pe drum, cei doi au avut parte de ore întregi de discuţii. La un moment dat, se pare, Andreea a atins coarda sensibilă a lui Sorin în momentul în care l-a întrebat de familia lui: „Acum câţiva ani, mama a fost operată pe cord deschis. Are o vală, un ceas, care funcţionează permanent, ca să-i ţină inima activă. A fost între viaţă şi moarte, în curând va urma o nouă operaţie care prezintă riscurile ei”, povesteşte Sorin. Concurentul a mărturisit că a fost luat de val, motiv pentru care nu şi-a mai putut stăpâni lacrimile.

Reacţia lui nu a lăsat-o indiferentă pe Andreea care, după cum mărturiseşte, i-a descoperit sensibilitatea: „Cine-şi putea imagina că frumuseţea asta de băiat ascunde o durere atât de mare? În general, oamenii judecă după aparenţe şi sunt prea preocupaţi ca să se uite şi în ochii celorlalţi. M-am uitat în ochii lui de foarte multe ori şi mă condamn că nu am văzut mai departe de privirea pătrunzătoare pe care o are”, povesteşte Andreea.

La finalul întâlnirii, burlăciţa şi-a făcut o promisiune, aceea de a-i acorda lui Sorin toată atenţia sa, iar în momentul în care va constata că ceva nu funcţionează între ei, îi va da drumul, pentru că familia lui are nevoie de el. La sfârşitul zilei, Andreea a realizat că Sorin are un suflet la fel de frumos precum arată.

Cum va evolua relaţia celor doi rămâne de văzut săptămâna viitoare la „Burlăciţa”, joi, de la 20:30, la Antena 1.

El a fost mărul discordiei! Un nou concurent, eliminat de la "Burlăciţa"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x