Antena Căutare

Andreea Mantea la „Burlăciţa”: „Orice bărbat înşală”

Andreea Manta este burlăciţa care a acceptat provocarea de a-şi găsi jumătatea în cadrul celui mai incitant reality show al momentului, „Burlaciţa”, difuzat de Antena 1 în fiecare joi, de la 20:30.

Andreea Manta este burlăciţa care a acceptat provocarea de a-şi găsi jumătatea în cadrul celui mai incitant reality show al momentului, „Burlaciţa”, difuzat de Antena 1 în fiecare joi, de la 20:30.

Aflată în Las Vegas, Andreea îşi invită pretendenţii la cele mai inedite şi romantice întâlniri, ca să-i cunoască mai bine pe cei 11 cavaleri rămaşi în cursa pentru inima burlăciţei. Adrenalină, curaj şi momente romantice sunt ingredientele care vor condimenta una dintre întâlnirile Andreei cu Valentin: „El este cel mai matur dintre toţi, are 38 de ani şi abia aştept să-i cunosc povestea. L-am invitat la un single date cu balonul deasupra Vegasului, pentru că îmi dă posibilitatea să-l cunosc mai bine”, mărturiseşte burlăciţa.

Pe parcursul întâlnirii, Valentin a povestit detaliile vieţii sale intime, punctând faptul că nu şi-a înşelat niciodată partenerele, moment în care Andreea a ripostat: „Orice bărbat înşală! Este ok, pot să vorbesc despre asta, eu şi infidelitatea suntem prietene, pentru că am fost înşelată, am iertat, nu de fiecare dată, dar am făcut-o. Atunci când iubeşti cu adevărat, poţi să ierţi”, povesteşte burlaciţa.

Valentin nu a fost de acord cu ideea Andreei şi a contrazis-o. Întreaga discuţie va putea fi urmărită la „Burlăciţa” joi, de la 20:30, la Antena 1. Tot atunci, telespectatorii vor putea afla de ce Andreea a declarat la sfârşitul întâlnirii cu Valentin că el pare genul care să nu pună preţ pe relaţia pe care o are, ba chiar că este uşor viclean.

Skydiving la „Burlăciţa”. Andreea Mantea şi-a făcut curaj şi a plutit în aer... Burlăcița, în lacrimi! Regretă ea alegerea făcută la ceremonia trandafirului?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x