Antena Căutare

Burlăciţa Andreea Mantea, răscolită de amintiri

Frumoasa burlăciţă Andreea Mantea porneşte în această seară, de la 20:30, în aventura vieţii ei, alături de cei 12 concurenţi care au reuşit să treacă de prima ceremonie a trandafirului, dar şi de amfitrionul show-ului, Bogdan Vlădău.

Frumoasa burlăciţă Andreea Mantea porneşte în această seară, de la 20:30, în aventura vieţii ei, alături de cei 12 concurenţi care au reuşit să treacă de prima ceremonie a trandafirului, dar şi de amfitrionul show-ului, Bogdan Vlădău.

Andreea şi cei 12 pretendenţi ai săi au păşit pe tărâm american în speranţa că e o ocazie unică să se îndrăgostească: „Eu sunt o persoană romantică şi am câteva locuri în care mi-am propus neapărat să ajung în această viaţă. Las Vegasul era unul dintre ele. Nu-mi vine să cred că am ocazia să ajung aici nu cu o persoană, ci cu 12, care sunt interesate de mine. Cu siguranţă, între ei o să fie unul şi pentru mine. Plec la drum dornică de aventură, dornică de îndrăgostit, dornică de iubit”, au fost cuvintele Andreei de cum a ajuns în America.

Hotărâtă să îşi răsfeţe pretendenţii şi totodată să profite de timpul petrecut în compania lor pentru a-i cunoaşte mai bine, Andreea a decis ca pentru prima lor ieşire să-i invite pe toţi la o plimbare extraordinară, cu un autocar suspendat. Iar dacă pentru început, toţi cei 12 concurenţi nu şi-au putut lua privirile de la burlăciţă, spre final, Andreea a surprins un gest care a deranjat-o vizibil: „Am observat că au început să se distreze cu un grup de fete de pe trotuar. Pe mine m-a deranjat foarte tare lucrul ăsta. Era vorba de bun simţ. Şi eu, la rândul meu, dacă un alt bărbat îmi oferea atenţie, ar fi fost urât faţă de ei să stau să-i zâmbesc. Mi-aduc aminte când mergeam de mână cu Stefan Stan şi trecea o domnişoară, iar el rămânea acolo.” Ba mai mult, Andreea a completat: „Dacă o să se aprindă nişte lucruri între noi, o să-i testez. Altfel nu pot!”

Ce surprize le-a pregătit aceasta băieţilor în America, dar şi la ce teste îi va supune, rămâne de văzut în această seară, de la 20:30, în cel de-al doilea episod al reality show-ului de la Antena 1.

Zbor cu elicopterul deasupra Vegasului, la Burlăciţa! Sărut pasional în primul date privat... Aventura a început! Burlăciţa şi cei 12 concurenţi au ajuns la Las Vegas...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x