Antena Căutare

Burlăcița, dezamăgită de Gabriel: ”Dacă el zice că este nepotrivit pentru mine, cum să-l contrazic eu?”

Gabriel a avut o ocazie de zile mari și a mers la Praga alături de Andreea, dar nu prea a ieșit în avantaj după întâlnirea cu Burlăcița.

Gabriel a avut o ocazie de zile mari și a mers la Praga alături de Andreea, dar nu prea a ieșit în avantaj după întâlnirea cu Burlăcița.

”Îmi este foarte dor de ea. Sper să profit de ziua asta la maxim, să ne ținem în brațe”, spunea Gabi înainte de plecare.

Cei doi s-au întâlnit direct în capitala Cehiei, despre care Andreea spune că ”este orașul ideal pentru a cuceri o femeie”. Au pornit într-o croazieră și au început să apară și câteva momente care nu l-au pus într-o lumincă bună pe Gabi.

Burlăcița l-a întrebat ce îi place la ea, iar raspunsul lui, ”tot”, nu a mulțumit-o deloc. Concurentul a încercat să evite subiectul și susține că nu are rost să o flateze pe Andreea.

Gabi a mers mai departe și i-a spus Burlăciței că poate nu este bărbatul potrivit pentru ea. ”Dacă el zice că este nepotrivit pentru mine, cum să-l contrazic eu?”, a concluzionat Andreea.

Atmosfera s-a mai relaxat când cei doi s-au așezat pe iarbă și s-au jucat ca niște îndrăgostiți.

Sorin şi-a ieşit din minţi! Ceilalţi concurenţi i-au făcut o farsă, iar spiritele s-au încins... Un concurent s-a aruncat în gol de dragul Burlăciței și i-a declarat dragostea: ”Te iubesc, Andreea!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x