Antena Căutare

Burlăciţa speră ca el să-i pună inelul pe deget! Marius şi Andreea s-au sărutat pasional, la o întâlnire emoţionantă

Hotărâtă să vorbească deschis cu cel pe care îl consideră aproape perfect, Burlăciţa i-a oferit lui Marius primul date din România.

Hotărâtă să vorbească deschis cu cel pe care îl consideră aproape perfect, Burlăciţa i-a oferit lui Marius primul date din România.

S-a gândit că un masaj îl va relaxa şi îl va face să-şi deschidă sufletul în faţa ei, aşa că a ales un centru spa pentru întâlnire.

Încă de la începutul competiţiei, Andreea a observat o tristeţe în privirea lui Marius, iar acest lucru o pune pe gânduri. Vrea să afle mai multe despre trecutul său şi vrea să îl înţeleagă. "Marius trebuie să-şi învingă demonii înainte de a se gândi la o căsnicie", a declarat Burlăciţa.

Dar Marius e conştient de problemele pe care le are şi vrea să se schimbe. "Mie nu îmi place aşa cum sunt. Vreau să mă schimb. Sunt dispus să fac compromisuri", a recunoscut concurentul. S-au relaxat, au fost sinceri, iar sărutul pasional a venit în mod firesc.

Din paradisul american, direct la fermă! Nu i-ai mai văzut niciodată pe concurenţi aşa... Sorin şi-a ieşit din minţi! Ceilalţi concurenţi i-au făcut o farsă, iar spiritele s-au încins...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x