Antena Căutare

Burlăcița vrea să știe totul despre el! Andreea Mantea, întâlnire cu familia unui concurent

Au trecut două luni de când Andreea Mantea a început marele drum în căutarea iubirii. Din 20, au mi rămas doar șapte burlaci.

Au trecut două luni de când Andreea Mantea a început marele drum în căutarea iubirii. Din 20, au mi rămas doar șapte burlaci.

De acum înainte, întâlnirile au o importanță mult mai mare. Așă că e pregătită să le acorde mai multă atenție concurenților. Silviu este, astăzi, invitat la o întâlnire privată. Înainte de a pleca, el se lovește de glumele adversarilor.

Andreea Mantea l-a așteptat în port cu o surpriză.

”Este ultima mea încercare de a-l face pe Silviu să vadă ce cred eu că e cel mai important pe lumea asta”, a spus Andreea, referindu-se la copii. Ea a aflat că Silviu nu își dorește un copil, iar ea a vrut să îi arate că acest lucru contează extrem de mult într-o relație.

Burlăcița i-a adus la întâlnire pe fratele lui Silviu, alături de soție și copii. Concurentul nu a fost prea încântat de surpriză.

PRO sau CONTRA aventuri de-o noapte!? Ce spune Andreea Mantea despre celebrul "one night stand"!... A scos-o din sărite pe burlăcița Andreea Mantea! Un concurent a plecat de la întâlnirea cu ea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x