Antena Căutare

Cocktail cu surprize! Ce decizie UIMITOARE au luat concurenții

Ceremonia trandafirului se apropie! La cocktail, concurenții dezbat cine ar trebui să meargă la întâlnirea de 20 de minute cu Andreea.

Ceremonia trandafirului se apropie! La cocktail, concurenții dezbat cine ar trebui să meargă la întâlnirea de 20 de minute cu Andreea.

Iar concurenții iau o decizie uluitoare! La propunerea lui Georgel, Marius Gogoașe ar trebui să primească cele 20 de minute, întrucât este singurul concurent care nu a avut parte de nicio întâlnire cu Burlăcița. Însă, având în vedere conflictul de săptămâna trecută, când Georgel l-a acuzat pe Gabriel că a vorbit urât despre Andreea, cel din urmă își dorește să lămurească situația în speranța că nu va fi eliminat.

Totuși, decizia finală a fost luată de Andreea. Ea i-a oferit întâlnirea lui Cristian Mitrea. Iar ultimele minute le-a petrecut cu Silviu, dorind să afle cât mai multe despre divorțul său.

În al nouălea cer! Valentin, invitat la o plimbare cu balonul... Ceremonia trandafirului aduce o nouă eliminare! Radu Rus a ieșit din competiție...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x